Slank en puur logo

OK, dus jij wilt gezonder leven!

Door de hectiek in het leven ben je de weg een beetje kwijt geraakt.

Je bent niet de enige hoor, niets om je voor te hoeven schamen.

We zijn allemaal druk en we worden zonder dat we het merken door

de voedingsmiddelenindustrie het verkeerde pad op gestuurd.

Veel producten bevatten bijvoorbeeld verborgen suikers en er zijn

nog veel meer producten die zeggen dat ze gezond zijn maar het

eigenlijk niet zijn. Ik weet daar alles van, heb er ervaring mee en ga je

hiermee helpen. Jarenlang heb ik hier ook zelf mee gestruggeld totdat

ik het echt zat was en het tot op de bodem ben gaan uitzoeken.

OK, dus jij wilt gezonder leven!

Door de hectiek in het leven ben je de weg een beetje kwijt geraakt. Je bent niet de enige hoor, niets om je voor te hoeven schamen. We zijn allemaal druk en we worden zonder dat we het merken door de voedingsmiddelenindustrie het verkeerde pad op gestuurd. Veel producten bevatten bijvoorbeeld verborgen suikers en er zijn nog veel meer producten die zeggen dat ze gezond zijn maar het eigenlijk niet zijn. Ik weet daar alles van, heb er ervaring mee en ga je hiermee helpen. Jarenlang heb ik hier ook zelf mee gestruggeld totdat
ik het echt zat was en het tot op de bodem ben gaan uitzoeken.

moniquebewerktdef(S)

Ik ben Monique van der Burgh

en ga jou helpen je gezonder te voelen, energieker en op je goede gewicht te komen. Ik begeleid je naar een gezonde levensstijl met een blijvend resultaat. Wees niet bang voor een streng dieet! Dat is het niet. Samen stellen we haalbare doelen waarbij we gebruik maken van pure en gezonde levensmiddelen. Ook bewegen en stressreductie zijn belangrijke punten.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en tevens gediplomeerd natuurvoedingsadviseur.

Ik ben Monique van der Burgh

en ga jou helpen je gezonder te voelen, energieker en op je goede gewicht te komen. Ik begeleid je naar een gezonde levensstijl met een blijvend resultaat. Wees niet bang voor een streng dieet! Dat is het niet. Samen stellen we haalbare doelen waarbij we gebruik maken van pure en gezonde levensmiddelen. Ook bewegen en stressreductie zijn belangrijke punten.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en tevens gediplomeerd natuurvoedingsadviseur.